14 februarie 2011

Azi iubim. Mâine poate ne răzgândim

Dacă aş fi putut, tare-aş fi vrut să stau în casă azi. Nu de alta, dar îmi erau suficiente reclamele tv şi radio cu şi despre iubire, inimioarele de prin mailuri, articolele de prin ziare. Aşa, c-a fost luni şi-a trebuit să merg la şcoală, n-am avut decât să dau ochii cu inimioarele în mărimi naturale. Ceasuri în formă de inimă, jucării din pluş cu inimioare pe ele, bannere cu reclame de tot soiul în care lumea era toată o inimă. Nenumărate şi pentru toate gusturile.
Nu iubesc-adică iubesc, dar pentru iubirea de genul ăsta nu există o zi. Poate inventăm "Be my friend", dar pe asta unii o sărbătoresc în fiecare zi. Ah, n-au americanii, să luăm de la ei?
Totuşi, să mă lămurească şi pe mine cineva: azi, că-i ziua lui Valentin, iubim mai mult? Nu de alta, dar sunt atâtea moduri de-a ne arăta iubirea oricând, încât nu ştiu dacă avem nevoie de-o zi anume în care dragostea să fie la loc de cinste. Ar trebui să se manifeste în orice clipă, oricum. Iar florile... sunt la tot pasul, în fiecare zi!
Mâine nu va mai fi ziua lui Valentin. Băgăm iubirea-n cutiuţă, închidem cu cheia, nu mai vedem florile de la colţul străzii şi lăsăm Dicţionarul de vorbe frumoase să mai capete ceva praf. Până la anu`. Doar o dată-i ziua lui Valentin!

2 comentarii:

  1. Nu fiti dezamagita,poate nu va meritam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt. Nu mai contează din ce motiv. :) Ah, aşteptările... Ele sunt capul răutăţilor tot timpul. :)

    RăspundețiȘtergere