16 aprilie 2010

Chestia e ca...n-ai rezolvat chestia.

Greu. M-am trezit si de data asta. Si, cum obisnuiesc sa fac aproape in fiecare dimineata, imi iau frumusel cafeaua si o impart cu "prietenul" calculatorul. Mi-am schimbat, in ultima vreme, obiceiurile. Imi impart cafeaua cu "prietenul" calculatorul pentru ca prietenul om e cam absent. E din cauza liberului arbitru, pot sa aleg ca prietenul om sa fie absent.
Acum ma cam grabesc, ar cam trebui sa plec, ca, na, am niste treburi importante de rezolvat. Ca doar numai asta stim sa facem. Ne trezim, bem o gura de cafea si plecam inspre lucrurile de rezolvat. Ma intreb cat o sa mai dureze asta. Caci, sincer, ma cam pierd intre atatea lucruri de rezolvat. Din pacate, nu sunt singura. Asa trece viata asta pe langa noi si noi pe langa ea. Ma gandeam sa n-o mai numim "viata", ci "lucruri de rezolvat", e mai aproape de adevar.
Ce am de facut azi... Pai n-am spus ca trebuie sa plec? Revin la 7 diseara, de fapt imi termin treaba abia dupa 21. Si abia atunci am timp si pentru mine. A, domne, da' niste diacritice cand o sa avem si noi?
Ma grabesc acum si am un chef teribil sa scriu. Dar nu prea am timp.
Trebuie sa am grija doar de mine. Dar, ce credeti?! Nici de asta n-am timp. Domne, n-am timp! Trebuie sa rezolv "chestii".
Si uite-asa, intre atatea chestii de rezolvat, ne trezim ca a trecut timpul si, de fapt, n-am rezolvat nimic. Chestiile pe care le avem de facut, pe care ni le programam atata, va spun eu din proprie experienta, sunt chestii care nu te ajuta sa dormi bine noaptea. Pentru ca nu se termina niciodata. Si ne trezim ca a trecut timpul si n-am rezolvat chestia esentiala: sa imparti cu cineva chestiile pe care le-ai rezolvat. Sau pe care nu le-ai rezolvat.
Chestia e ca... am treburi de rezolvat si maine. Si, ce credeti? Poimaine o iau de la capat.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam trist dar din pacate adevarat. Ar trebui sa ne mai oprim puţin din agitaţia vieţii de zi cu zi si sa ne mai facem timp si pentru noi. Stai linistita ca toata lumea trece intr-un fel sau altul prin asta. Desi realitatea e adesea cruda nu renunta si gandeste-te ca lucrurile astea in acelasi timp te si intaresc. keep walking...

    p.s. si zici ca ti-ai tras blog :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Merg, merg! :)
    Toti trecem, stiu, si e cu atat mai ingrijorator.
    De intarit... ar trebui sa fiu un bolovan batran deja. :))) (impreuna cu multi altii de varsta mea, sunt sigura)

    P.S. cica da :-/

    RăspundețiȘtergere