17 mai 2010

Exerciţiu: ce te face să spui "Sunt fericit!" ?

De cateva zile încoace, trăiesc momente dese în care îmi spun "sunt fericită". Mi s-au implinit vise şi văd altele care devin posibile. Sigur, ati trăit sau trăiţi şi voi asta.
Sunt atat de frumoase momentele astea, încat merită să sacrifici orice ca să le trăiesti. Şi, înainte să scriu eu despre motivele care mă fac să mă simt aşa, vă propun un exercitiu. Să adunăm aici toate lucrurile frumoase si fiecare lucru mic ce pot face un om fericit.
Pentru cei care nu mai cred in vise, pentru cei care sunt posomorati, pentru cei care simt că nu mai răzbesc, dar şi pentru cei fericiti si care cred in visele lor.

Aşadar, care sunt lucrurile care te fac să-ţi spui " sunt fericit!" ?



4 comentarii:

  1. N-o fi chiar fericire, dar cu siguranta m-ai binedispus in dimineata asta. Ti-am citit peste 90% dintre posturi (am sarit doar vreo 2-3 care mi s-au parut prea lungi:P), lucru pe care l-am tot amanat de ceva vreme. Imi place ca scrii si imi place cum o faci. Keep up the good work cum ar zice romanul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur! Uite, fac si eu ceva bun!
    Merci, merci pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ma face fericit cu adevarat,pai atunci cand ma rog sunt fericit si imediat dupa.Plus faptul ca merg la biserica.Nu ortodoxa acolo nu ai ce sa intlegi sau la manastire....incercati una baptista sau penticostala sau oricum fara desene pa pereti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok. generalizand, inteleg ca rugaciunea te poate face sa te simti fericit. :)

    RăspundețiȘtergere