3 mai 2010

Minus o roata la role.

Am fost in parc. Cu rolele. Pe role vreo 3 ore. Record. De timp si de viteza. Nu mai folosisem role sau patine de la experienta "fractura de tibie" din iarna 2008. Am vrut sa evitam Herastraul. Am fi mers in Carol, dar nu se merge prea bine cu rolele, asa ca am ales Tineretului. Am ajuns in Tineretului, lume multa, dar ne-am facut loc si noi. Am iesit din parc in cautare de ceva de rontait. Tot pe role. Una din fete povestea cu pofta cum, la un moment dat, pierduse una din rotitele instrumentului de deplasat. N-a terminat bine de zis, ca si-a dat seama ca e ceva in neregula. Pierduse nu stiu ce surub. Si cum surubul pierdut are drept consecinta rotita pierduta, ca sa n-o piarda, si-a scos-o singura. Si iata-ne tinandu-ne de mana, eu ajutand-o pe ea, care pana atunci ma ajutase pe mine, cu rotita buclucasa intr-o mana. Culmea e ca n-am gasit ce cautam. Asa ca ne-am intors, ne-am luat frumusel cate ceva din... parc si ne-am continuat drumul. Daca ati vazut ceva mergand prin Tineretului pe role, dar cu o rotita lipsa, noi eram.
Morala ar fi ca trebuie sa iesi din parc, ca sa ramai fara o rotita la role? Sau ca trebuie sa iesi din parc, ca sa iti dai seama ca e ceva in neregula?


(Daca mi-as fi impus sa postez la 00.00, oare mi-ar fi iesit?)

10 comentarii:

  1. Uhm, inseamna ca ai cazut urat de ti-ai fracturat tibia in 2008, eu am avut mai mult noroc, doar am stat lesinat 15 min :P

    RăspundețiȘtergere
  2. VREA ŞI EAAAAAAAAAAAAAAAAA CU ROLELE!!!!!!!!!!!! TRE' SĂ-ŞI CUMPERE, DA' A TOT AMÂNAT, CĂ N-ARE CU CINE SE DUCEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

    Vă duce cu maşina în Tineretului, pls, pls, pls...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Suflet naiv
    De lesin am scapat, m-am delectat cu altele, apoi:))

    @Iulia
    EA SA-SI IA ROOLEEE, CA ARE CU CINE SE DUCEEEEEEEEE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe noi ne surprinde, dar se pare ca asa e! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ar merge si eu cu rolele sau bicicleta in parc. are si masina, va duce el. si ar lua si fata cu el. va bagati? sau iesiti la agatat?
    G.

    RăspundețiȘtergere
  6. Geo, marturisesc, bicla ta e vizata! Pot sa ma bazez pe ea si eu, cand m-apuca? :))
    Cat despre iesit in parc, ideea cu pitika e foarte buna, caruciorul fiind un punct de sprijin pentru incepatorii pe role sau pentru cei care au experiente neplacute pe chestii mai mult sau mai putin alunecoase si resimt niscaiva frici, se pare. Deci ne bagam! Iar cu agatatul...nu inteleg, ce legatura are una cu alta? Nu merg impreuna astea? Care pe care agata si de ce se agata? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bre, numa' ziceţi! Că mi-aţi făcut o poftăăăăăăăăăăăăăă! Merg şi fără role! Alerg în jurul căruţului!

    RăspundețiȘtergere
  8. prima zi cu soare bagam un herastrau. probabil la sfarsit de saptamana, ca sa nu zic, scuzati, week-end.
    @L: te poti baza pe ea, dar n-are cadru :))))

    @I: consider it done.

    RăspundețiȘtergere
  9. Intre timp am bagat si herastrau. :)

    RăspundețiȘtergere