18 iunie 2010

Ce-i cu vuvuzeala asta?

Din pacate n-am apucat sa vad toate meciurile CM. Sunt oarecum la curent, insa am o problema. Ce-i cu vuvuze(a)la asta care mai ca a devenit un trend?
Intru pe mess, gasesc mass cu vuvuze(a)la. Dau sa deschid mailul, mai gasesc ceva despre vuvuze(a)la. Ies din casa, aud din nou cuvantul. Aflu ca deja exista un soft, care anuleaza cumva vuvuzeala din tribune. Avantaj telespectatorul?
Si, totusi, noi inghitim tot ce misca? Adica, sa-mi fie cu iertare, ce-i asa deosebit in zgomotul vuvuzelic despre care vorbim cu totii? Sau vuvuzela asta o fi vreo metoda aducatoare de ceva bun si neinteleasa de mine, naiva, care este?
Inteleg chiar ca jucatorii au o problema reala de concentrare din pricina vuvuzelii buclucase. N-ar fi ele mai potrivite, vuvuzelele, pentru meciurile de handbal? Intreb si eu, nu dau cu parul.
Aaa, ma scuzati, pai asta e emblema CM? La mai mare, zic!

4 comentarii:

  1. E subiect de discutie international, eu am aflat definita fiind abonata la urban dictionary:

    Vuvuzela = A mind-numbing torture device made of cheap, brightly colored plastic. It resembles a horn but its pitch cannot be changed. It is being used during the 2010 World Cup in South Africa.

    "I thought I heard an angry swarm of bumblebees, but it was the sound of vuvuzelas playing at the World Cup.

    RăspundețiȘtergere
  2. ooff, ce de treaba avem, cu crizele astea! ne-am dereglat de tot! :)))

    RăspundețiȘtergere