16 iunie 2010

Carevasazica, imi caut de munca?

N-am facut niciodata in viata mea asta, n-am fost niciodata la vreun interviu de angajare, exceptand examenele de titularizare in invatamnt, pentru simplul motiv ca mi-am dorit mereu sa lucrez in domeniul asta si nici nu ma vad facand altceva. Daar, daca ieri am trimis cateva CV-uri, in vreo 5 locuri, asta inseamna ca imi caut de munca. Si... cum o sa-mi gasesc eu ceva de munca, si care munca sa nu presupuna sa renunt la invatamant? Wish me luck, care este. Caci sunt in niste momente in care nu prea mai stiu cum e bine si cum ar trebui sa fac. Si, mai ales, ma sperie eventualitatea de a renunta la un vis din motive financiare, oricat de nematerialista as fi.

7 comentarii:

  1. Succesuri! Că astea e garantate!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunt sigura ca vreau succesuri... asta e problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. E pacat sa nu poti face ce iti place. Succes oricum !

    RăspundețiȘtergere
  4. mulumesc, Andrei. :) Uite, cineva care nu stie prea multe despre mine, dar care a inteles care e, de fapt, problema.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Larisa Nu, dragă, problema e că - de fapt - tu mănânci banii statului de pomană! Şi meriţi ce e mai rău, trădătoare de neam şi ţară ce eşti! LA MUNCĂ, nu la-ntins mâna!

    @Andrei Stai liniştit, că se laudă. Are microbul în sânge. Dacă nu găseşte part-time, nu se duce. Poate la toamnă, după ce ne taie şi restul.

    RăspundețiȘtergere
  6. mda..uite cine ma cunoaste. Da, asa e, Iulia. Doar am aplicat la cateva chestii si ma apuca groaza si tot felul de sentimente ciudate. Suprevietuim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar, din pacate, sunt foarte constienta ca in curand nu o sa mai pot face alegeri pe criterii de natura sufleteasca. Ceea ce mi se pare mai mult decat urat. Si iar imi vin in minte unii, care isi dau cu pararea fara sa stie ce inseamna sa faci ceva, vreodata, cu pasiune si pentru ca iti doresti.Si ce inseamna sa auzi pareri de genul "nu-ti convine, cauta-ti altceva!".

    RăspundețiȘtergere